tiistai 1. marraskuuta 2016

Hääpäivä, osa 3: Pukeutuminen ja morsiamen asu

Osa 3 tulee nyt :)

Pukeutumiseen jäi todella vähän aikaa, ja valitettavasti kaaso ei ehtinytkään auttaa pukeutumisessa kun samaan aikaan oli soundcheckejä ja kymmenen ihmistä kaipasi jotain samaan aikaan. Onneksi Anni oli paikalla ja noin varttia ennen vihkimistä menin pukeutumaan hätäuloskäyntikäytävään, sillä pitopalvelu oli vallannut käyttööni kaavailemani kabinetin. Varsin glamoröösiä :D

Pukeutuminen meni hyvin, ja kaaso pääsi onneksi vielä ihan loppumetreillä katsomaan että kaikki tukkakoristeet ja muut on hyvin.

Puku

Vuosikausia varjelemani puku oli siis ranskalaisen Cymbelinen mallistosta. Se oli taftia, siinä oli nostaja ja korsettiselkä - kaikkea mikä ei ole muotia nyt. Mutta niin mun näköinen. Puvun malli on Creole, ja tietääkseni sen valmistus ja koko vamistajan jälleenmyynti Suomessa on loppunut.
Pukua korjailtiin hiukan alkuperäisestä: piikkisuoraan yläreunaan tehtiin pieni madallus, sillä suota muoto levensi hartialinjaani. Yläreunan kangastupsukoriste oli alunperin lantiolla, mutta se hajotettiin kahteen osaan ja siihen lisättiin vähän tylliä ja kimallusta. Hörhelö ei tuulessa tykännyt pysyä pystyssä, mutta toisaalta sen idea olikin olla vähän epämääräinen :)
Helmaan lisättiin tylliä, jotta muoto olisi muhkeampi ja pyörämpi. Ihan viime metreillä ompelin vielä itse yhden tyllikerroksen lisää ylemmäs helmaan taftin alle.
Näiden lisäksi pukuun vaihdettiin karkeampi nyörinauha ja vaihdettiin luut metallisiksi spiraaliluiksi, jotta puvun kanssa oli mukavampi olla.
Puvun muutostyöt teki Aurora ja Hanna Fitting Roomilta. Kiitos niistä <3Hiuskoriste

Hiuskoristeeni oli Design Domin uniikki koriste ja siihen kuului pitsinen ja helmikoristeinen koristeosa ja irroitettava birdcage-verkko. Olin kokonaisuuteen todella tyytyväinen, se oli juuri sellainen kuin olin visioinutkin.

 

Muut korut

Muut korut oli ostettu Etsystä. Kaulakoru oli 60-luvun vintagepukukoru, jota kävin hiukan huoltamassa Widemarkilla. Kaulakoru on ostettu kaupasta nimeltä House of Pretty Parlor. Suosittelen kyseistä liikettä lämpimästi.
Korvakorut oli 8mm plugit, ja käännyin niiden kanssa ulkomaille sen vuoksi, etten ole Suomesta löytänyt riittävän laadukkaita kristalliplugeja. Plugeissa on ametistin värinen iso Swarovskin kristalli sekä ympärillä pienempiä kirkkaita kristalleja. Plugit oli tilattu Jewelry FX -kaupasta, jossa plugivalikoima on älyttömän iso ja upea. Suosittelen sitäkin lämpimästi!


TallennaTallenna

4 kommenttia:

 1. Kaunista kaikin puolin ja ihan sun näköistä :)

  VastaaPoista
 2. Niin sinun näköinen puku ja kokonaisuudessaan aivan ihana tyyli! Tuo hiuskoriste on UPEA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hiuskoriste oli tosiaan ihan täydellinen :)

   Poista